Hozzávalok:
a tésztához:
2 tojás
20 deka cukor
5 deka zsír(vagy margarin)
2 deci tejföl
60 deka liszt
1 sütőpor
a krémhez:
5 deka kakaó
12 kávéskanál liszt
egy kevés tej ,ezenkívűl 1 liter tej
30 deka cukor es 1 vaniliás cukor, csokoládémáz.
A tésztát jól kidolgozzuk, öt lapot sütünk belőle. A krémhez kikeverjük a kakaót és a lisztet egy kevés tejben. Egy liter tejben megfőzzük a cukrot és a vaniliás cukrot, hozzákeverjük a kakaós, lisztes masszát is, és jó sűrűre főzzük. Megtöltjük vele a lapokat, a teteját bevonjuk csokoládémázzal. Csak másnap szeleteljük.
2007. október 14., vasárnap
Magyar Pite
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése