Hozzávalók:
4 kifli
2 tojás
24 dkg trappista sajt
só
1 kávéskanálnyi köménymag (kihagyható)
4 piros retek
1 paradicsom
Elkészítés:
A kifliket hosszábban kettévágjuk, és kissé megpiritjuk. A tojást felkeverjük, hozzákeverjük a reszelt sajtot, megsózzuk és elosztjuk a felvágott kifliken. A tetejét megszórjuk köménymaggal, sütőben átforrósítjuk, és kissé megpirítjuk a tetejét. Retek - és paradicsomszeletekkel díszítjük.
Energiatartalom: 1550 kJ
Fehérjetartalom: 22 g
Zsírtartalom: 19 g
Szénhidráttartalom: 27 g
2008. január 23., szerda
Sajtos - Tojásos Kifli
Bejegyezte: Cat dátum: 0:12
Címkék: melegszendvics, vegetáriánus konyha
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése